EEN BEZOEK aan de chocoladefabriek Valor ….
Chocolades ValorEen plaats die beroemd is om zijn kleurrijke huizen en de grootste chocoladefabriek van het land, Chocolates Valor. Tour door de fabriek en het museum om te ontdekken hoe fijne chocolade wordt gemaakt en proef de zoete lekkernijen die hier worden gemaakt. Rondleiding in een ultramoderne chocoladefabriek Bezoek het kustplaatsje Villajoyosa dat bekend staat als “Chocolate City” Je kan ook winkelen in de openluchtmarkten van Costablanca (alleen op donderdag)
Bekijk een korte videopresentatie van de geschiedenis van Valor Chocolate en loop vervolgens door de oude fabriek, die nu een museum is en de historische apparatuur toont. Daarna bezoekt u de nieuwe moderne fabriek.
De fabriek wordt bezocht door een glazen raam vanaf een hoger gelegen gebied. Tijdens de rondleiding leggen de gidsen stap voor stap uit hoe alle producten die uit de fabriek van Chocolates Valor komen, worden gemaakt. Om hygiënische redenen is het niet mogelijk de werkvloer te betreden, maar het is zeer hypnotiserend om de werknemers en de machines in volle werking te zien.
Om van een gratis bezoek te kunnen genieten ga je langs bij de persoon die voor de poort zit en je laat je inschrijven voor de rondleiding van een uur naar keuze. Dit kan tot er voor die groep 50 personen ingeschreven zijn. Op het gekozen uur kom je dan terug voor de rondleiding. Op de website kan je zien op welke uren de rondleidingen doorgaan in welke taal. Meestal zijn er op werkdagen 2 rondleidingen in het Engels (11h00 en 16h00) en op zaterdag slechts 1 (11h00). De overige rondleidingen gebeuren in het Spaans.
Toegang : Gratis
Openingsuren
* maandag tot zaterdag : rondleidingen op het uur
* zie “horarios” op website voor details
Contact
* email : museo@valor.es
* telefoon : (+34) 966 810 451
Adres
* Avinguda Pianista Gonzalo Soriano 13, Villajoyosa
Kan een afbeelding zijn van buitenshuisexclusieve selectie cacaoKan een afbeelding zijn van buitenshuis