Action Spanje

GIRONA – De Nederlandse en Belgische inwoners en bezoekers van de Costa Brava (en als je het niet erg vindt om een stukje te rijden uit Barcelona en de Costa Dorada) kunnen vanaf donderdag 17 februari eindelijk naar de Action gaan. Op 17 februari om 9 uur wordt namelijk de eerste vestiging van Action in Spanje geopend. De winkel is gelegen aan de Avenida de França s/n (zonder nummer), in de buurt van het Centre Gironord. Het zal de eerste van vier winkels zin die geopend worden, allemaal in Catalonië.

Action heeft in mei en daarna nog meerdere keren al aangegeven dat ze in 2022 in Spanje de eerste winkel of winkels zou openen en die belofte hebben ze dus aan het begin van dit nieuwe jaar al waargemaakt. Op de Spaanse Action Facebookpagina wordt dit heugelijke feit aangekondigd en iedereen is vanaf 9 uur welkom om de eerste Action van Spanje te bezoeken.

Het is nog niet bekend waar en wanneer er andere Action-winkels zullen komen, behalve dan de vier aangekondigde winkels in Catalonië.

Girona wordt de eerste Action-winkel van Spanje maar er volgen er nog drie, allemaal in Catalonië. Deze worden de komende maanden geopend in Sabadell (gaat over twee weken open), Hospitalet de llobregat en Figueres. Action ziet Spanje als het volgende land om flink te groeien en men kaart Polen aan waar men begon met 6 winkels in een jaar en het jaar daarop al 26 nieuwe winkels opende en het jaar daarna 70 nieuwe winkels. Het idee voor de Spaanse winkels is dat ze minimaal 1.000 vierkante meter groot zijn en dat er 20 personeelsleden zijn.

Action Spanje

Sinds kort is de Spaanse versie van de Action website online. Op de Facebookpagina voor de Spaanse Action wordt regelmatig nieuws geplaatst.

De vestiging in Girona is te vinden via onderstaande kaart.

Overgenomen van spanjevandaag.com